Kontakt os på:

Telefon +45 9877 0097,
via kontaktformularen
eller find medarbejder her >

Branddetektering

Opdag branden, inden den udvikler sig katastrofalt

Når først en brand i et industri-/produktionsanlæg er begyndt at udvikle sig, er det ofte kun et spørgsmål om sekunder, før den forårsager alvorlig skade på bygninger, materiel, produkter eller medarbejdere. Det er derfor af afgørende betydning at have branddetekteringsudstyr, der kan opdage branden og igangsætte alarm og slukning, allerede inden røgen og ilden kan ses eller lugtes. 

Nextech tilbyder avanceret branddetekteringsudstyr fra nogle af verdens førende producenter: GreCon og Schrack Seconet. Produkterne kan anvendes i en lang række brancher og i forskellige udsatte miljøer, og kan kombineres i skræddersyede løsninger, der giver dig maksimal beskyttelse, så brande opdages i tide og slukningsforanstaltninger kan igangsættes, før der sker alvorlig skade.

Vi tilbyder blandt andet udstyr til detektering af:

  • Gnister
  • Ulmende gløder
  • Røg- og gasudvikling
  • Kritiske temperaturstigninger (akutte og gradvise)
  • Åben ild

Produkterne har en høj følsomhed, der sikrer hurtig detektering, så snart der er risiko for, en brand er ved at opstå. Derved igangsættes modforanstaltninger og alarmer automatisk, så dyre skader og produktionsstop kan begrænses eller undgås. 

 

Læs mere om Nextechs branddetekteringsprodukter:

Sådan fungerer branddetektering

Detektorer

Disse brancher anvender branddetektering